Terapi

Boka:

katarina@mannheimerahlstrom.com
+46 707 231 155

Här kan du läsa mer om vilka former av terapier jag erbjuder. Ring eller maila mig för att hitta en tid som passar dig.

Samtalsterapi 60 min

1 500 kr

 

Boka:

katarina@mannheimerahlstrom.com

+46 70 231 155

I samtalsterapi får du hjälp med att lösa upp blockeringar, anknytningsmönster och trauman. Jag hjälper dig att hitta dina omedvetna drivkrafter och i våra samtal tar jag utgångspunkt i grundorsakerna till dina psykologiska problem, dvs barndomens präglingar.

Jag är diplomerad samtalsterapeut och är framförallt psykodynamiskt och psykoanalytiskt skolad även om jag också behärskar KBT (då jag doktorerade på detta).

Jag tar emot för enskilda konsultationer online eller på min mottagning på Lidingö utanför Stockholm.

Hypnosterapi 90 min

2 000 kr

Boka:
katarina@mannheimerahlstrom.com
+46 707 231 155

Med min hypnosteknik får du i sessioner hjälp att läka trauman, släppa blockeringar och beroenden, lösa fobier och ta dig igenom livskriser och livsförändringar.

Jag skräddarsyr även inspelade hypnosmeditationer anpassade efter dina behov.

Jag är diplomerad hypnosterapeut från CHP i Stockholm (Centrum för Hypnos och Psykoterapi, chp.nu ).

Hypnos är en dokumenterat effektiv och evidensbaserad behandlingsmetod. Jag tar emot för enskilda konsultationer online eller på min mottagning på Lidingö utanför Stockholm.

Resanterapi 2 tim

2 500 kr

Boka:

katarina@mannheimerahlstrom.com

+46 707 231 155

I resanterapi får du hjälp med att läka trauman, släppa blockeringar och beroenden, lösa fobier, finna rätt väg i livet, sätta mål, ta svåra beslut, arbeta med att läka sorg.

Resanterapi är en guidad visualisering som integrerar meditativ teknik och ett flertal traditionella hypnos och NLP verktyg.

Jag är ackrediterad Resanterapeut och har sedan 2007 arbetat med Resanmetoden thejourney.com som utvecklades av min lärare i metoden, Brandon Bays. Jag tar emot för konsultation online eller fysiskt på min mottagning på Lidingö utanför Stockholm.

Coachning 60 min

1 500 kr

Boka:

katarina@mannheimerahlstrom.com
+46 707 231 155

I coachningssamtal fokuserar jag på din personliga utveckling, medvetandeutveckling och holistisk hälsa. Här ingår även livsstilscoaching i ett bredare perspektiv där jag jobbar intuitivt med fokus på själslig utveckling och en hälsosam och hållbar livsstil.

Jag tar emot för coachning online eller fysiskt på min mottagning på Lidingö utanför Stockholm.

För samtliga terapeutiska metoder erbjuds ungdomsrabatt för att underlätta kontinuitet.