Böcker

”Dit hjärtat längtar. -En bok om att utveckla sitt medvetande”.

Kan beställas på www.bokus.com, www.adlibris.com, eller fråga efter den hos din bokhandlare.

Boken handlar om självkännedom och om resan tillbaka till oss själva, till den sanna grundpersonligheten som gömmer sig bakom egot. Utgångsläget är att medvetandeutveckling sker genom att vi lär känna våra känslor, vårt ego och dess strategier. Boken riktar sig till den som gör, eller vill göra, ett psykologiskt och andligt arbete med sig själv. Den förenar traditionella teorier med uråldrig visdom och kan med fördel användas som en handbok i personlig utveckling.

Sagt om ”Dit härtat Längtar. -En bok om att utveckla sitt medvetande”.

”Dit hjärtat längtar är en bok jag längtat efter. Ett andligt och psykologiskt smörgåsbord där varje anrättning smakar hemlagat. Recepten kombinerar Katarinas stora kompetens inom psykologi med hennes egna livslånga andliga läroresa. Naket, klokt och ödmjukt låter hon ögonblick ur sitt eget liv belysa och åskådliggöra många av dom centrala begreppen i boken. Det blir närgånget, levande och upplyftande. Är du intresserad av att förlösas från det som gör ditt liv svårt ibland, så är ”Dit hjärtat längtar” en sann vän att hålla i hand. Både i stiltje och i storm.

Björn Natthiko Lindeblad

Civilekonom, meditationslärare, samt fd thailändsk skogsmunk

********************************************************************************************************************

MIN NYA BOOK ” Jag skall klara det här” kommer snart! Den handlar om min personliga resa med bröstcancer och om att kärleksfullt leda sig själv genom skakiga tider. Håll utkik!