Kurser & retreats

Boka:

katarina@mannheimerahlstrom.com

+46 707 231 155

Här kan du läsa mer om aktuella kurser och retreats. Anmäler dig gör du under respektive aktivitet.

Detox för kropp och själ på Skeppsgården utanför Valdermarsvik

För fjärde året i rad håller jag den populära kursen ”Detox för kropp och själ” på vackra Skeppsgården utanför Valdemarsvik.

Här har Anita Svensson hållit kurser i levande föda i 30 år. Min kurs är en djupt renande detox för kropp och själ, där du vårstädar kroppen med hjälp av läkande kost, kroppsbehandlingar, yoga och rensar psyket ända in på själens nivå med hjälp av hypnosmeditationer, ceremonier, lektioner och vackra naturupplevelser. Du får även hjälp att fokusera dina drömmar så att du kan skapa ditt bästa liv.

 

Detox Dream på Mallorca 14-19 oktober 2024

17 500 kr

Bokning och mer information:

katarina@mannheimerahlstrom.com eller hotelsonboronat.com +46 70 231 155

Det är med stor glädje jag kan dela att jag kommer hålla retreat på fantastiska Mallorca under hösten 2024. Retreatet kommer äga rum 14/10-19/10 på magiskt vackra hotel Son Boronat, beläget ovanför Calvia, nära Palma.

Kroppen får fem dagars detox med god regnbågsmat, yoga, läkande behandlingar och ceremonier. Psyket får utrensning, läkning och en nystart ända in på själens nivå med hjälp av meditation, hypnos och guidade visualiseringar.

Allt i en hållande och stöttande miljö som samtidigt är så magnifikt vacker att du tror du är i en dröm. Kostnad för kursen inkl. kost och logi i delat rum, 17 500 kr.

Höstretreat på Pensionatet i Piteå

November 2024

Bokning, mer information och föranmälan:

katarina@mannheimerahlstrom.com eller mari@zebrainorr.se
+46 70 231 155

Välkomna till en läkande höstretreat på fantastiskt mysiga Pensionatet i Piteå November 2024. Vi som leder retreaten heter Mari Ramnek (zebrainorr.se) och Katarina Mannheimer Ahlström, båda erfarna terapeuter, kursledare och Resanterapeuter (en form för hypnosmeditation).

Under helgen får du rensa ut blockeringar, hämta hem dig själv och lära dig verktyg för att skapa ditt bästa liv.