Föreläsningar och kurser

FÖRELÄSNINGAR

Jag har lång erfarenhet som föreläsare i psykologi och personlig utveckling och har ofta anlitats som talare inom ramen för utbildningar och större event både i Sverige och internationellt.  Jag har under 2019 turnerat med Academy Compassion och kvällsföreläsningen ”Från Ego till Uppvaknande genom Självmedvetenhet”. För mer information och bokning av mig som talare/föreläsare e-posta katarina@mannheimerahlstrom.com För information och anmälan till föreläsningar och event se mitt kalendarium här på hemsidan samt min Facebooksida ”Konsten att utveckla sitt medvetande”.


Sagt om Katarina som föreläsare:

”Katarina berör verkligen genom att vara SANN. Hon är sig själv och berör med sin varsamhet, närvaro och värme. Hon besitter så mycket erfarenhet och kunskap”

Carina

”Katarina Mannheimer Ahlström är en otroligt bra föreläsare med så bred livserfarenhet. Hon berör på djupet”

Maria

”Fantastisk föreläsare och människa. En helt magisk person. Visdom, kunskap och ödmjukhet är vad jag tänker på med henne”.

Caisa

”Katarina är i världsklass”

Peter

KURSER OCH RETREATS

Under mina kurser och retreater i medvetandeutveckling får du möjlighet att göra en riktig djupdykning in i dig själv. Via undervisning, hypnosmeditationer och andra övningar får du möjlighet att läka blockeringar och släppa missuppfattningar om dig själv och livet som kanske håller dig tillbaka från att leva fullt ut och stå i all din lyskraft och potential. Du får bekanta dig med ditt Egos struktur, dina triggers och försvarsmekanismer och med medkänsla och kärlek för dig själv får du släppa det du inte längre behöver bära.

Mina helgretreater och workshops äger ofta rum på magiska platser där atmosfären och omgivningen inbjuder till att förhöja upplevelsen och hjälpa till i läkningen. Datum, anmälan och beskrivningar finner du i kalendariet och på min FB sida ”Konsten att utveckla sitt medvetande”